Fritid

Når jeg ikke lige beskæftiger mig med mit universitetsstudium, mit job, politik, eller hundetræning holder jeg meget af at læse en god bog, være sammen med venner og familie eller slappe af med en god film. Det at følge med i specielt nyhedsudsendelser er et ”must” for mig efterfulgt af dokumentarprogrammer og sportsbegivenheder som en god fod- eller håndboldkamp. Ellers nyder jeg at færdes i naturen sammen med min servicehund eller lytte til musik.

lone_fritidDet sker i øvrigt ikke sjældent, at jeg bliver kaldt på som foredragsholder i mange sammenhænge, og det er jeg faktisk glad for. Jeg har både besøgt mange folkeskoleklasser, gymnasieklasser og forskellige humanitære organisationer landet over for at berette om, hvordan det er at være handicappet samtidigt med, at jeg på flere fronter har et meget aktivt liv. Senest har jeg sammen med andre bl.a. holdt foredrag på ”Landbohøjskolen” om det at have en servicehund for dyrlægestuderende og andre interesserede.

I kraft af mit handicap har jeg størst mulighed for at dyrke mine kreative sider ved min computer, men når jeg trænger til en pause fra skærmen, kaster jeg mig gerne over både skøn- og faglitteratur, mine akvarelfarver og perler.

Udover min politiske tillidspost er jeg desuden også medlem af og den lokale afdeling af Børns Voksenvenner i Skive, hvor jeg er voksenven for en rigtig dejlig pige. Jeg sidder desuden i bestyrelsen for VUC Skive-Viborg.

Servicehundesagen i Danmark ligger mig også meget på sinde, så her er jeg bl.a. igennem skriverier med til at formidle informationer af meget forskellig karakter.

Print Friendly, PDF & Email