Teknologiens tidsalder

Vi lever i teknologiens tidsalder. Lad os dog anvende den argumentation også når det gælder om at tilkæmpe sig arbejdspladser til egnen.

Jeg ved godt, at mange er bange for store virksomhedslukninger med fare for at mange menneskers hverdag styrter i grus, men hvis vi kun forstår at jamre, så får vi i hvert fald heller ikke virksomheder til at satse på at flytte hertil.

Ja, vi ligger geografisk langt fra alfarvej og motorvejsnettet, men så meget desto vigtigere er det, at vi får udbygget og forbedret det eksisterende vejnet.

Bredbåndsnettet er snart et tilbud til hver en del af den nye samlede kommune. Det skal vi udnytte positivt, når vi slår på egnens skønne natur og billige grunde mm., når vi i en fremtidig profilering af Skive Kommune gerne vil have videnstunge virksomheder til at placere dele af virksomhederne her sammen med en medarbejderstab. Hjemmearbejdspladser bliver også mere og mere populære, og teknologisk set er der altså ikke noget til hinder for at arbejde for en virksomhed på Sjælland og så selv være bosat i naturskønne Sallingomgivelser.

Det er også politik med smil og omtanke.

Skrevet af: Lone Bak-Pedersen
Kilde: Skive Folkeblad, 11/11 2005

Print Friendly, PDF & Email

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 *