Profil

Jeg er født og opvokset i Skive. Helt nøjagtigt kom jeg til verden på ”Skive Sygehus” den 4. september 1967. Planlagt skulle jeg først være kommet til verden ca. 2 måneder senere, men jeg havde travlt med at se dagens lys. Derfor besluttede jeg åbenbart, at jeg var klar til at tage fat på livets positive udfordringer sådan lidt i for god tid. Jeg trives med, at der sker noget omkring mig, og sådan har det altid været. Selv om jeg bestemt også kan være stille og meget reflekterende. Livet har nemlig også lært mig, at der er en tid for alting.

lone_profil_01Min alt for tidlige fødsel med efterfølgende for ringe ilttilførsel i kuvøsen har bevirket, at jeg i dag er spastiker og el-kørestilsbruger. De, som kender mig, vil dog vide, at jeg ikke bruger tiden på ”at græde over spildt mælk.”

Jeg er opvokset i en kernefamilie sammen med mine forældre og en 5 år yngre bror, og mine forældre har hele min opvækst igennem heldigvis fokuseret på, at jeg skulle have en barn- og ungdom så tæt på den, som mine jævnaldrende kammerater også fik. Naturligvis er der ting, jeg ikke har kunnet gøre sammen med kammeraterne, men så har jeg kompenseret med andre interesser. Bl.a. handicapidræt blev tidligt en vigtig del af mine mange interesser, og jeg har altid holdt meget af at læse en god bog

lone_profil_02Mine forældre har om nogle lært mig, at det er vigtigt at fokusere på mine mange muligheder frem for mine begrænsninger, og den positive livsopfattelse har fulgt mig, siden jeg var en ganske lille pige, også selv om solen ikke står lige højt på himmelen hver dag.

Mit liv og min opvækst består akkurat som andres af mange valg og muligheder. Nøjagtigt som jeg har taget valg om eksempelvist at engagere mig i politik, har jeg også taget et personligt valg i forhold til det at være troende kristen.

Print Friendly, PDF & Email