Uddannelse og job

lone_udd_skoledagMin skolegang startede i 1. klasse i august 1974 på ”Resen Skole”, hvor jeg var elev fra 1.-10. klasse.

 

 

 

 

 

lone_udd_skoledag_02I 1984 valgte jeg at fortsætte min skolegang på ”Skive Handelsskole”, hvorfra jeg i juni 1987 dimitterede som erhvervssproglig handelsstudent.

 

 

 

 

 

Herefter havde jeg et ønske om at blive kontorelev. I perioden den 1. april 1988 til den 31. marts 1990 var jeg kontorelev ved ”Skive Brandvæsen & Civilforsvar,” Skive Kommune, hvorefter jeg er assistent.

Min jobsituation efter min elevtid så imidlertid svær ud, men jeg ”kløede på,” Efter et job som langtidsledig i administrationen på ”Skive Handelsskole,” og en helt del jobansøgninger senere, måtte jeg i 1994 dog ”bide i det sure æble” og søge førtidspension.

Det er ikke morsomt i en alder af kun 27 år at skulle erkende, at der altså ikke er brug for ens arbejdskraft på arbejdsmarkedet. Derfor har jeg også gennem de forløbne år med en hvis form for stædigt gå på mod holdt på, at der skulle blive brug for mig en dag. Jeg har blandt andet gennem kurser og yderligere eksaminer sørget for at holde hovedet friskt både af ren og skær interesse, men også fordi det bestemt er nyttesløst og uproduktivt at sidde med hænderne i skødet.

I 2006 tog min erhvervskarriere igen fart, så tålmodighed og en klippefast tro på, at jeg nok skulle finde min vej tilbage til arbejdsmarkedet lønnede sig. I 2006 fik jeg ansættelse som sekretær hos salgsleder Allan V. Rasmusen fra Color System A/S, og jeg var i virksomheden, indtil Allan V. Rasmussen søgte nye udfordringer og selv skiftede job. Sideløbende med jobbet hos Color System blev jeg i 2007 projektansat af Danske Handicaporganisationer som barrierebryder i projektet: ”Fra barriere til karriere.” I 2007 fik jeg så desuden ansættelse hos Focus Telemarketing ApS som salgskonsulent. Desuden har været ansat ved Morsø Erhvervsråd som assistent og salgskonsulent, hvor jeg arbejdede i perioden 2008-2009 indtil finanskrisen svang sparekniven over mit job dér.

I dag er jeg cand. mag. komm. og arbejder som kommunikationsmedarbejder i det private erhvervsliv. Som fritidsbeskæftigelse er jeg tupperwarekonsulent.

Print Friendly, PDF & Email